Львів у жалобі за військовим Андрієм Супріганом

Всі засоби масової інформації подали сьогодні сумну звістку про втрати на фронті – загибель майора Андрія Супрігана та сержанта Дмитра Кузьменка. Обидва військові  – зі складу Сил спеціального призначення

«Із зони проведення ООС наспіла трагічна звістка. Вчора, 13 травня біля Краматорська трагічно загинули два військовослужбовці: наш випускник, заступник командира військової частини майор Супріган Андрій Валерійович, а також ще один військовослужбовць зі складу Сил спеціального призначення сержант Кузьменко Дмитро Павлович, – зазначено на ФБ-сторінці Ліцею імені Героїв Крут у Львові. – Майор Андрій Супріган – випускник ліцею 2008 року. На війні він виконував низку бойових завдань у різноманітних точках фронтової смуги на Луганщині та Донеччині: Кутейниково, Верхньоторецьк, Кряківка, Гранітне, Степанівка, Водяне, Широкіно, Дебальцеве, а також за лінією розмежування, на ворожій території. За мужність та героїзм, проявлені під час виконання бойових операцій, був нагороджений орденом Богдана Хмельницького ІІІ та ІІ ступенів.
Минулого року Андрій Супріган приїжджав до ліцею, зустрічався із ліцеїстами, а 14 жовтня 2019 року виступав перед крутянцями під час складання ними клятви ліцеїста. Співчуваємо родичам загиблого. Вічна йому пам’ять!».

Висловив співчуття родині загиблого майора й міський голова Львова. «Сумні новини з війни. У зоні проведення Операції об’єднаних сил загинув військовий – заступник командира, майор Супріган Андрій Валерійович, 1990 року народження. Служив у окремому загоні спецпризначень. Лицар Ордену Богдана Хмельницького ll та lll ступеня. Від початку російської агресії брав участь в бойових діях. Випускник Ліцею імені Героїв Крут і Академії Сухопутних військ. Щирі співчуття рідним та близьким. Вічна пам’ять!», – написав Андрій Садовий на своїй сторінці у соцмережах.
Вічная пам’ять. 

Тетяна КОЗИРЄВА, Львів.

Фото з ФБ-сторінки Ліцею імені Героїв Крут у Львові.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *