Нардеп Василів заявив, що до нього потрапили аудіозаписи, на яких голосом, схожим на голос в.о. голови Служби автомобільних доріг у Тернопільській області, обговорюють відкати

Народний депутат, член парламентського транспортного комітету Ігор Василів повідомив, що до нього потрапили записи, на яких люди з голосами, схожими на голоси голови Служби автомобільних доріг у Тернопільській області Ігоря Раїнчука і його радника Олега Вінічука, обговорюють відкати. Про це Василів написав 5 червня у Facebook.

“Сьогодні вранці на мою адресу надійшло повідомлення з посиланням на кілька відео, які залиті на файлообмінник. На одному з них голос, схожий на голос в.о. голови Служби автомобільних доріг у Тернопільській області, обговорює зі своїм радником на громадських засадах розмір відкату! Ба більше, голос “радника” запевняє, що підрядникам це “доведуть”, а “з нардепами працюємо ми…”. Так от, чуваки з голосами, схожими на голоси відвертих хабарюг, я пропоную вам піти і сьогодні ж написати явку з повинною, і це, можливо, буде враховано, а з нардепами, які підпишуть із цього приводу колективну заяву до правоохоронних органів, попрацюю вже я”, – написав нардеп.

Він додав, що поки що публікує тільки перше відео, але є ще три, і одне з них опублікували в Telegram-каналі “Тернопільський коронавірус”.

https://www.facebook.com/igora.liza/videos/3146694582079074/

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *