Марина Порошенко очолить список "Євросолідарності" на виборах до Київради

За словами Порошенко, їй не все одно, що буде з Україною і зокрема з Києвом

Дружина п’ятого президента України, лідера партії “Європейська солідарність” Петра Порошенка Марина Порошенко очолить список “Євросолідарності” на виборах до Київської ради. Про це було оголошено під час презентації кандидатів у депутати на чергові вибори до Київської міської ради від політичної партії “Європейська солідарність”, передає “Інтерфакс-Україна”. 

“Одразу хочу сказати: не відчуваю себе політиком, у першу чергу я громадянка своєї країни, яку я дуже люблю. І мені не все одно, що буде з Україною і як буде розвиватися наша столиця”, – сказала вона на з’їзді столичної команди “Євросолідарності”.

Марина Порошенко – дружина п’ятого президента України Петра Порошенка, за освітою – лікар-кардіолог. Вона очолює раду Благодійного фонду Петра Порошенка, у 2018-2019 рр. очолювала Український культурний фонд. 

До списку кандидатів від “ЄС” у депутати Київради увійшли також секретар Київради Володимир Прокопів, юрист і правозахисник Леонід Ємець, лідер молодіжної “ЄС” Динара Хабібулаєва, ветеран і волонтер Олександр Погребиський.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *