Школи Калуша з 1 вересня стають “закладами закритого типу”

Цього тижня міський голова Ігор Матвійчук провів робочу зустріч із директорами шкіл з питань організації освітнього процесу в умовах карантину.

Керівники доповіли про проведення ремонтних робіт та готовність шкіл до початку 2020/2021 навчального року. На зустрічі обговорили організацію роботи шкіл під час карантину, пишуть “Вікна”.

За результатами обговорення вирішили з єдиним підходом в усіх закладах загальної середньої освіти:

завершити ремонтні та профілактичні роботи, здійснити прибирання усіх навчальних приміщень та прилеглої території закладу; провести всі підготовчі роботи на відновлення освітнього процесу з урахуванням протиепідемічних та профілактичних заходів; придбати засоби індивідуального захисту працівників за бюджетні кошти; заклади загальної середньої освіти з 1 вересня стають закладами закритого типу: вхід стороннім заборонено, крім працівників та учнів; навчальний рік розпочати 1 вересня; перша зміна розпочне навчання з 8.00, інші підзміни — за гнучким графіком; відмінити кабінетну систему; окремі уроки, особливо фізичної культури, проводити, при можливості, на свіжому повітрі.

Нагадаємо, двоє педагогів із Івано-Франківська увійшли до топ-50 вчителів України

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *