Зеленський: Засідання ТКГ планується на 18 серпня

Засідання Тристоронньої контактної групи у Мінську заплановане на 18 серпня.

Про це розповів Президент Володимир Зеленський у четвер в розмові з журналістами під час відвідання Бориспільської багатопрофільної лікарні інтенсивного лікування, повідомляє Укрінформ.

“Що стосується засідання Тристоронньої контактної групи, то я впевнений, що процес не зупиниться через останні події у Білорусі. Зустріч планується на 18 серпня. Зустріч буде вже у новому форматі під головуванням Леоніда Кравчука”, – сказав Зеленський.

За його словами, серед головних питань, що обговорюватимуться на зустрічі, – це продовження “режиму тиші” на Донбасі й питання звільнення українців з окупованих територій Донбасу шляхом обміну.

Як повідомлялось, 30 липня своїм Указом Президент Володимир Зеленський вивів зі складу делегації України для участі у Тристоронній контактній групі другого Президента України Леоніда Кучму і ввів першого Президента Леоніда Кравчука.

6 липня Зеленський підтвердив, що у ТКГ працюватиме також перший прем’єр-міністр України (1990-1992 рр.) Вітольд Фокін, віцепрем’єр Олексій Резніков та перший заступник секретаря РНБО Руслан Демченко.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *