У ЗСУ наполягають, що у зниклого військовослужбовця була зброя

Український військовий, який зник 30 травня на адмінкордоні з анексованим Кримом, служив у 95-тій десантно-штурмовій бригаді, а місце несення його служби від анексованого Криму знаходиться за тисячу метрів.

Про це повідомив начальник служби зв’язків з громадськістю командування десантно-штурмових військ Збройних сил України Валентин Шевченко, інформує hromadske із посиланням на «Крим.Реалії».

Він уточнив, що зник Євгеній Добринський. Він перебував на одному з військових об’єктів.

«Його могли викрасти, адже неподалік розміщення військовослужбовця до цього об’єкта було виявлено сліди боротьби. Хочу зазначити, що особовий склад, який залучений до несення служби в цьому районі, має при собі зброю, боєприпаси і засоби радіозв’язку. На цих військових об’єктах проводили чергування по кілька військовослужбовців. Хочемо відразу сказати, що зброя і амуніція цього військовослужбовця на місці», — розповів Шевченко.

Він зазначив, що разом з Добринським було ще декілька українських військових.

Обставини зникнення з’ясовують правоохоронці. Зараз тривають слідчі і пошукові дії. До них залучили Військову службу правопорядку ЗСУ, військову прокуратуру і ДБР.

Про те, хто і для чого міг викрасти українського військового, у ЗСУ напряму не кажуть.

Раніше стало відомо, що в районі півострова Чонгар біля анексованого Криму викрали українського військового, який ніс службу на спостережному посту. Зникнення військового виявили о 5 ранку 30 травня.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *