Вибух у Бейруті: Кількість загиблих зросла до 135, оголошено надзвичайний стан

Внаслідок вибуху постраждало щонайменше 5 тис. осіб

Кількість загиблих унаслідок вибуху в Бейруті зросла до 135 осіб, в місті оголосили надзвичайний стан. Про це повідомляє видання Aljazeera.

“Кабінет міністрів Лівану оголосив двотижневий надзвичайний стан у столиці і передав контроль над безпекою військовикам після потужного вибуху в Бейруті, внаслідок якого загинуло щонайменше 135 осіб і 5000 осіб було поранено”, – йдеться в повідомленні.

Раніше повідомлялося, що внаслідок вибуху в Бейруті кілька українців дістали травми. Всього в Лівані перебуває близько 4 тис. українців, проте точну кількість визначити неможливо, тому що дехто повернувся в Україну через коронавірус.

Нагадаємо, ввечері, 4 серпня, в соцмережах почали з’являтися відео вибуху, який пролунав у Бейруті – столиці і найбільшому місті Лівану. Околиці місця події перетворилися на руїни. 

Внаслідок вибуху знищено всю пшеницю, яка зберігалася в бункерах, а порт фактично повністю зруйновано. Вибух у Бейруті попередньо стався через недбалість і бездіяльність під час зберігання вибухонебезпечних матеріалів.

Те, що відбувається на вулицях ліванської столиці, можна подивитися тут.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *