На Франківщині в аварії загинув мотоцикліст (ВІДЕО)

3 серпня на Франківщині сталися дві моторошні аварії.

Перша дорожньо-транспортна пригода сталася о 01:30 у селі Іванівці, що у Коломийському районі.  25-річний водій мотоцикла «Forte FT», мешканець Надвірнянського району, не врахував дорожньої обстановки, не впорався із керування, з’їхав на узбіччя та допустив наїзд на дерево.

У результаті ДТП керманич двоколісника загинув на місці події. Інша дорожньо-транспортна пригода трапилася сьогодні близько 00:05 у селі Драгомирчани, Тисменицького району. На місце події виїхала слідчо-оперативна група та встановила, що два мотоцикли, рухаючись зі сторони Івано-Франківська в сторону смт. Лисець допустили зіткнення між собою, внаслідок чого 29-річний водій мотоцикла «Kawasaki», мешканець Богородчанського району, виїхав на зустрічну смугу руху, де здійснив зіткнення з автомобілем «Toyota Rav4».

Внаслідок автопригоди водій двоколісного транспортного засобу від отриманих тілесних ушкоджень помер на місці події. 27-річний кермувальник іншого мотоцикла марки «Ямаха», мешканець Богородчанського району, не впорався з керуванням, з’їхав у кювет та допустив наїзд на огорожу. Водія перевірили на стан алкогольного сп`яніння – він керував у нетверезому стані. Внаслідок аварії він, його 21 – річна пасажирка, а також і пасажир мотоцикла «Kawasaki» отримали тілесні ушкодження та були доставлені в обласну клінічну лікарню.

Всі транспортні засоби поміщені на арештмайданчик. Обставини та причини дорожньо-транспортних пригод з’ясовують слідчі в рамках відкритих кримінальних проваджень за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України.

Про це повідомили у секторі комунікації поліції у Івано-Франківській області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *