Samsung представить нові гаджети: Очікують смартфон з можливістю запускати ігри на Xbox, навушники-боби і розумний годинник

Корейська компанія за місяць до презентації Apple представить гаджети-конкуренти

Південнокорейська компанія Samsung 5 серпня проведе масштабну презентацію, на якій представить відразу п’ять нових гаджетів. У мережу вже злили кілька спойлерів новинок: тут буде і смартфон Galaxy Note, годинник, навушники, які конкурують з AirPods від Apple, гнучкий смартфон Samsung Galaxy Z Fold 2, планшет Galaxy Tab S7. Розповідаємо, які саме пристрої планує презентувати Samsung.

Керівник мобільного підрозділу Samsung Ро Тхе Мун розповів в офіційному блозі компанії про плани з випуску гаджетів.

“Ми представимо п’ять нових потужних пристроїв. Їх поєднує потужна функціональність незалежно від того, чи ви працюєте чи граєте, вдома або в гостях. Ви будете мати можливість жити повним життям за допомогою цих пристроїв у вашій руці (і у ваших вухах, і на вашому зап’ястку)”, — заявив Ро Тхе Мун.

Серія флагманів Samsung Galaxy Note 20

У центрі уваги на майбутньому заході буде серія Galaxy Note 20. Очікується, що компанія представить три варіанти лінійки Note 20: Note 20, Note 20 Plus і Note 20 Ultra.

Galaxy Note 20 має 6,7-дюймовий дисплей. А Note 20 Plus та Ultra – великий 6,9-дюймовий вигнутий екран. Plus та Ultra також можуть бути з 4 камерами на задній панелі.

На російському сайті Samsung з’явилися перші фото флагмана. Galaxy Note 20, швидше за все, буде у бронзовій кольоровій гамі.

Серія Galaxy Note 20 отримає оновлений стилус S-Pen, розташування електронного пера цього разу змінилося. Galaxy Note 20 так само із селфі-камерою в центрі екрану. Очікується, що внутрішня лінійка телефонів буде оснащена процесором Snapdragon 865 або 865 Plus. 

Модель Galaxy Note 20 буде базовою і спрощеною. Об’єм оперативної пам’яті становить 8 ГБ, вбудованої флеш-пам’яті – 256 ГБ. Слота для карт пам’яті не передбачено, хоча у версії Ultra він є. У базової моделі залишився триразовий зум.

Розрішення основного датчика камери – 64 Мп, двох інших – 12 Мп. Фронтальна камера – з 10-мегапіксельним датчиком і об’єктивом з діафрагмою F/2,2. Ємність акумулятора – 4300 мА·год.

Galaxy Note20 З відкритих джерел Galaxy Note20 З відкритих джерел

Серед іншого оснащення смартфона – модем 5g/LTE, два слоти для карт SIM (на деяких ринках), eSIM, Wi-Fi 6, Bluetooth 5.0, GPS, NFC і порт USB 3.2 Type-C port, а також стереофонічні гучномовці.

Габарити моделі – 161,6х75,2х8,3 мм. Galaxy Note20 надійде у продаж у трьох кольорах – чорному, бронзовому і зеленому.

На фото у мережі Samsung Galaxy Note 20 Plus має квадратну форму, основну камеру виробник розмістив у квадратній опуклій частині задньої кришки корпусу. Модуль має відразу 4 об’єктиви.

Флагман оснащений фірмовою Super AMOLED-матрицею. Точні розміри гаджета поки невідомі. Очікується, що діагональ дисплея становитиме 6,7-6,9 дюймів.

Смартфон оснащений сенсором Bright HM1 на 108 Мп, до укомплектування камери додаються модуль на 12 Мп, ультраширококутний об’єктив ISOCELL Fast 2L3; блок формату перископ, що працює з датчиком Slim 3M5 на 12 Мп.

У камері передбачений 50-кратний зум, а також за допомогою лазерного автофокусування можна відобразити найдрібніші об’єкти.

Оперативної пам’яті об’ємом 12-16 Гб вистачить для забезпечення швидкості роботи приладу, зберігання фотографій, документів, електронних книг. Гаджети, які надійдуть у продаж в європейських країнах, будуть оснащені потужним процесором Exynos 992. 

Модель Samsung Galaxy Note 20 Ultra оснащена новим стилусом, який характеризується часом відгуку всього 9 мс, повідомляє The Verge. Смартфон буде щонайменше у двох кольорах – у чорному і бронзовому.

Німецький сайт WinFuture з посиланням на власні джерела повідомив, що однією з головних особливостей Note20 Ultra стане оптимізація під ігровий хмарний сервіс Microsoft Project XCloud і можливість запускати ігри для Xbox. Власники смартфона зможуть запускати з хмари більш ніж 90 ігор для Xbox через Xbox Game Pass. Інакше кажучи, за бажання смартфон можна використовувати як ігрову консоль.

Samsung Galaxy Note20 отримав дисплей Super AMOLED Infinity-O діагоналлю 6,9 дюйми роздільною здатністю 3200х1440 пікселів з кадровою частотою 120 Гц і підтримкою HDR10+о. Захист дисплея і вбудованого в нього сканера відбитків пальців забезпечить загартоване скло Gorilla Glass 7.

Ціна

Точну ціну оголосять 5 серпня під час офіційної прем’єри. Однак завдяки витоку даних ми дещо дізналися.

Вартість базового Galaxy Note20 становитиме 950 євро проти 1000 євро. Але є й підводні камені: стільки попросять за базовий Note20 з модемом LTE, а ось за Note20 з підтримкою 5g доведеться викласти вже 1050 євро. Що ж стосується Galaxy Note20 Ultra, то він коштуватиме 1300 євро – на 50 євро дорожче, ніж передбачалося у вчорашній замітці. У підсумку Galaxy Note20 Ultra буде на 100-200 євро дорожче від Galaxy Note 10+.

Телефон-книжка Galaxy Z Fold 2 5G

Смартфон Galaxy Z Fold 2 5g розкривається, як книжка, і має збільшений фронтальний дисплей, повідомляє My SmartPlace. Обидва екрани належать до категорії Infinity-O із вбудованою фронтальною камерою.

Galaxy Z Fold 2 5G З відкритих джерел Galaxy Z Fold 2 5G З відкритих джерел

Окрім усіх візуальних нововведень, змінилося позначення моделі: Galaxy Fold перестав бути самостійним пристроєм і увійшов у лінійку Z. Саме у цій серії виходитимуть смартфони Samsung із гнучкими екранами.

Характеристики Galaxy Z Fold 2 5g вже частково відомі: діагональ зовнішнього екрану становить 6,23 дюйми, внутрішнього – 7,7 дюйми. Об’єм вбудованої флеш-пам’яті буде 512 ГБ (хоча подейкують про більш доступну версію з 256 ГБ пам’яті). Є модем 5G, що підкреслено у назві. Вартість смартфона становитиме орієнтовно 1980 дол.

Навушники-боби Samsung Galaxy Buds

Компанія випустила навушники у формі бобів, які будуть оснащені системою шумозаглушення і захисту від води. Корпус Samsung Galaxy buds Live матиме білий, чорний або мідний колір.

У мережі з’явилися фото навушників із зарядними футлярами. Навушники отримають 12-мм динаміки і по три мікрофони. Маса кожного навушника становить 5,6 г, є сенсорне управління. Час роботи навушників без підзарядки становить 7,5 години без активного шумозаглушення (з ним час скорочується до 5,5 години). Футляр забезпечує до 28 годин автономності. Орінтовна цінаблизько 190 євро.

Розумний годинник Samsung Galaxy Watch 3

Samsung Galaxy Watch 3 отримав модуль NFC, годинник доступний у двох розмірах з екранами діаметром 1,2 і 1,4 дюйми. Він оснащений акумуляторами ємністю 247 і 340 мА•год.

Є підтримка цілодобового моніторингу частоти серцевих скорочень, функція зняття електрокардіограми, а також 39 відео спортивних вправ.

Розумні годинник Samsung Galaxy Watch 3 З відкритих джерел Розумні годинник Samsung Galaxy Watch 3 З відкритих джерел

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *