На в’їзді у Вінницьку область затримали ще п’ятьох осіб, причетних до стрілянини в Броварах

Всього правоохоронці затримали 21 причетного до перестрілки

На в’їзді до Вінницької області правоохоронці затримали п’ять осіб, які брали участь у перестрілці в Броварах. Про це заявив заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко.

Зловмисники пересувалися на білому джипі BMW.

“Таким чином, загальна кількість встановлених і затриманих осіб, які брали участь у переділі “чорного ринку” маршрутних перевезень, досягла 21-го”, – написав Антон Геращенко.

Правоохоронці відкрили кримінальну справу за статтею “Замах на умисне вбивство двох і більше осіб”. 

Всього поліція затримала 11 осіб в Броварах, п’ять – у Житомирській області і п’ять – у Вінницькій області.

Як повідомлялося, сьогодні в Броварах близько 7-ї години ранку сталася стрілянина. Причиною стрілянини став конфлікт між підприємцями, які займаються пасажирськими перевезеннями, і нелегальними перевізниками.

У Міністерстві внутрішніх справ повідомили, що частина з тих, хто влаштував стрілянину, – місцеві, частина – з Вінницької області.

Після інциденту керівника вінницької поліції Юрія Педоса усунули від виконання обов’язків. Під час своєї доповіді президентові голова МВС Арсен Аваков заявив, що, “можливо, будуть питання до місцевої поліції”.

Новини за темою: Стрілянина в Броварах: Що кажуть правоохоронці та очевидці

Мер Броварів заявляє, що конфлікт пов’язаний із непорозумінням між місцевою владою та КОДА, яке виникло внаслідок розподілу маршрутів транспорту.

Наразі у справі слідчі відкрили вже чотири кримінальні провадження: за статтями про “Хуліганство, вчинене групою осіб із застосуванням зброї”, “Умисне знищення або пошкодження майна” та “Незаконне поводження зі зброєю”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *