Франківська обласна рада не призначила гендиректора для дитячої лікарні

Сьогодні, 29 травня, в Івано-Франківську відбулася 35 сесія обласної ради.

Так, під час засідання проєкт рішення генерального директора комунального некомерційного підприємства «Обласна дитяча клінічна лікарня Івано-Франківської обласної ради».

Ще 4 лютого в Івано-Франківську відбулося засідання конкурсної комісії департаменту охорони здоров’я ОДА щодо зайняття посади генерального директора КНП “Івано-Франківська обласна дитяча клінічна лікарня”.Найбільше балів набрав Тарас Мельник. Він наразі обіймає посаду заступника головного лікаря ОДКЛ з хірургічної роботи. Тарас Мельник має вищу кваліфікаційну категорію по “Дитячій анестезіології” та “Організації управління охороною здоров’я”. Провів понад 500 загальних знеболень новонародженим дітям.

Але депутати не дійшли згоди щодо терміну на який призначають директора. Відтак, за пропозицію підписати контракт на 5 років проголосували лише 42 депутати, що є недостатнім. 

Депутат Манолій Піцуряк закликав депутатів розглянути це питання після перерви, але вони не зібралися у залі: – були присутні тільки 42 депутати, то ж і не було кворуму. Коли кілька депутатів повернулися у залу, відповідної кількості голосів для призначення все одно не було. 

Таким чином франківська облрада не призначила керівника обласної дитячої лікарні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *