Пацієнтські організації почали збір коштів на допомогу родині Віталія Шабуніна

Громадські організації оголосили збір коштів на допомогу родині Віталія Шабуніна.

Вночі 23 липня 2020 року було скоєно напад на громадського активіста Віталія Шабуніна, пошкоджено будинок, в якому знаходились його батьки. Лише дивом ніхто не постраждав.

“Наша велика спільна мета — жити в Україні без корупції”, — говорить Дмитро Шерембей, голова БО «100% Життя». — Але зараз ми бачимо, що корупціонери активно намагаються повернути собі вплив та поновити брудні схеми. Заради цього вони не зупиняються перед законом та руками невідомих злочинців намагаються залякати громадських активістів. Я вважаю, що злочинці прийшли додому до кожного із нас — тож ми будемо триматися разом та допоможемо Віталію Шабуніну усунути наслідки пожежи”.

“Центр Протидії Корупції, який заснував Віталій — надійний партнер Благодійного фонду “Пацієнти України” з перших днів нашої роботи. Ми пліч-о-пліч боролися з корупцією у медичній сфері, у закупівлях, проти тих, хто наживався на життях пацієнтів. Те що сталося з Віталієм та його родиною, може трапитися з кожним, хто не боїться говорити правду та викривати корупцію в цій країні. Закликаємо долучитися до збору коштів на відновлення житла для сім’ї Віталія”,— говорить голова БФ “Пацієнти України” Інна Іваненко.

Нагадаємо, це не перший напад на голову правління ЦПК Віталія Шабуніна. Так, в липні 2018 року Віталія Шабуніна в ході акції за відставку антикорупційного прокурора Н.Холодницього облили зеленкою, через що він отримав хімічний опік очей.

Номер картки для підтримки родини Віталія Шабуніна: 5168745030137837 /Віталій Шабунін/

За додатковою інформацією звертайтеся:

Кристина Рівера, фахівець з комунікацій “100% Життя”

[email protected]

+380675053868

*/

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *