МОЗ ініціює кадрові зміни у Львівській ОДА, – Степанов

За минулу добу Львівська обл. стала лідером за кількістю нових випадків інфікування коронавірусом

Міністерство охорони здоров’я України ініціює кадрові зміни в Департаменті охорони здоров’я Львівської обласної державної адміністрації, оскільки там не виправили помилки, на які вказувало міністерство. Про це заявив міністр охорони здоров’я Максим Степанов на брифінгу 18 липня.

Він нагадав, що близько місяця назад він відвідував Львівську область, яка довгий час лідирує серед регіонів за кількістю нових випадків коронавіруса.

“У нас була жорстка конструктивна розмова з усіх проблемних питань. Були поставлені відповідні завдання по виправленню ситуації, було дано відповідний термін”, – заявив Степанов.

Він додав, що по закінченню цього терміну відправив у Львівську область відповідну комісію Моз, яку очолив один з керівників структурного підрозділу.

“Вони повернулися, показали мені результати перевірки. Зараз готується подання про кадрових рішень у Львівській області. Можу сказати, що багато чого не просто не було виправлено, але навіть не звернули увагу на виправлення цих ситуацій. Тому буде зроблено відповідне подання про звільнення тих чи інших людей вже безпосередньо керівництвом Львівської ОДА”, – підкреслив міністр.

Нагадаємо, за останню добу найбільша кількість хворих Covid-19 зареєстроване у Львівській області – 137, Закарпатській області – 89 та місті Київ – 108.

За станом на ранок 18 липня в Україні зафіксували 58 111 випадків захворювання коронавірусом Covid-19. Так, за останню добу зафіксували 847 нових випадків Covid-19. З початку пандемії від коронавіруса в Україні померли 1477 осіб, 30 525 одужали.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *