Прикарпатка видала себе за дружину загиблого бійця й отримала мільйон соцвиплат

У Кіровоградській області жінка видала себе за цивільну дружину загиблого військовослужбовця та отримала від держави 1,2 млн грн соціальних виплат.

Правоохоронці встановили, що вона бачилася с бійцем один раз, пише Обозреватель. Про підозрювану відомо, що її звуть Тетяна П., вона уродженка Івано-Франківської області. На сторінці “вдови” в соцмережах – її знімки у формі. Другий рік поспіль вона публікує пости на пам’ять про Олександра.

“Цього дня два роки тому війна відібрала життя найкращого чоловіка і люблячого батька. Вічна пам’ять і Слава Герою!” – написала жінка в листопаді 2019 року.

Прокуратура Кіровоградської області завершила досудове розслідування цієї справи. 32-річну жінку обвинувачують за ч. 4 ст. 190 (шахрайство) та ч. 4 ст. 358 (використання завідомо підробленого документа) Кримінального кодексу України, справу спрямовано на судовий розгляд. Слідством зібрано достатню кількість доказів вини жінки, інформують у прокуратурі Кіровоградської області. Підозрювана, з метою створення удаваності спільного проживання однією сім’єю без реєстрації шлюбу із загиблим, вчинила ряд шахрайських дій.

Нагадаємо, за вбивство товариша двох прикарпатців засудили до 12 та 10 років позбавлення волі.  

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *