Капітан "Динамо" передав у госпіталь допомогу для поранених військових

Півзахисник і капітан київського «Динамо» Сергій Сидорчук разом із президентом фан-клубу «Динамо» (Київ) Сергієм Михайленком передали допомогу українським військовим у столичний «Головний військовий клінічний госпіталь».

Цього разу захисникам Вітчизни привезли найнеобхідніше – медикаменти, продукти харчування, а також динамівське екіпірування для підняття бійцівського духу, повідомляє офіційний сайт «Динамо» (Київ).

– Не вперше приїжджаю в госпіталь. Емоції тільки позитивні, коли бачиш радість хлопців. І ми завжди раді бачитися з ними. «Динамо» завжди надає допомогу нашим воїнам, оскільки чужих проблем не буває. Привозимо те, що вони просять – продукти харчування, медикаменти, динамівську атрибутику. Це найменше, чим ми можемо віддячити їм за те, що вони роблять, – зазначив капітан київського «Динамо».

Через запобіжні заходи у госпіталі в зв’язку з коронавірусом Сергій Сидорчук передав допомогу через волонтера, а не напряму.

– Ми приїздили і будемо продовжувати приїжджати до наших воїнів, щоб вони відчували нашу підтримку, – каже президент фан-клубу «Динамо» (Київ) Сергій Михайленко. –  Знаю, що воїни дуже радіють нашим візитам, навіть якщо ми не можемо безпосередньо поспілкуватися з ними. Сьогодні ми передали хлопцям подарунки, привітання та запрошення від президента клубу та всієї команди на матчі, щойно завершиться карантин.

«Динамівці» запевнили, що допомога від футбольного клубу буде й надалі надходити тим, хто захищає нашу Батьківщину.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *