“Азов” взяв у полон окупанта, який розстрілював полонених на Донеччині

Бійці 12-ї бригади спецпризначення “Азов” спільно з 49-м окремим штурмовим батальйоном захопили в полон одного з окупантів, причетного до вбивства трьох українських полонених у Нью-Йорку на Донеччині.

Про це повідомляє 12 бригада спеціального призначення Національної гвардії “Азов” у соцмережах.

“Момент жорстокого злочину окупантів зафіксував безпілотник. Росіяни впритул розстріляли трьох беззбройних українських бійців одного з сусідніх підрозділів. Пізніше бійці 12-ї бригади спецпризначення “Азов” спільно з 49-м окремим штурмовим батальйоном захопили в полон одного з окупантів, який скоїв це звірство”, – йдеться у повідомленні.

Як зазначили в “Азові”, на допиті полонений росіянин надав свідчення про неодноразові вбивства полонених, які вчиняв і вчиняє його підрозділ. Більше того, росіяни вбивають навіть своїх за відмову йти у “м’ясні” штурми.

Як уточнила “Українській правді” речниця Офісу генпрокурора Надія Максимець, про цей воєнний злочин росіян стало відомо на початку вересня. Донецька обласна прокуратура розслідує кримінальне провадження, яке 3 вересня було розпочато за цим фактом. Російський полонений військовий, який фігурує у відео і потрапив в полон, вже допитаний.

Читайте також: На фронті загинув зять Ірини Фаріон

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *