Швидко і корисно: про різноманіття закусок

Їжа — невід’ємна частина нашого життя. Це надважливе горюче, яке додає сил організму. Та й, безумовно, сита людина дивиться на світ з більшим оптимізмом. 

Закуски — чи не найулюбленіший вид харчування людини. Іноді ці страви стають повноцінним перекусом. В пошуках цікавих і незвичних рецептів ми часто йдемо в інтернет — питати в гугла. Натрапивши на сторінку yabpoela, ходити по інших вже не хочеться. 

Тут таке різноманіття страв, що можна готувати протягом року і не повторюватися. Зокрема є рецепти: 

бутербродів; закусок з овочів (це топ взагалі!); закусок з сиру; закусок з м’яса; закусок з грибів; закусок з риби і морепродуктів; паштетів; закусок з яєць;  снеків; закусочних тортів тощо. 

Серед наявних рецептів закусок  — страви, які можна брати в повсякденне меню, або ж приготувати на свято. Можна обрати рецепти закусок для дружніх посиденьок — однозначно приятелі будуть здивовані. Деякі годяться для меню пікніка — зручно готувати, зручно з собою взяти.

Сподобаються не лише рецепти — можна підгледіти й способи подачі тої чи іншої страви, ну або ж задіяти свою фантазію. 

Досить зручно користуватися сайтом: окрім того, що всі рецепти зібрано в тематичні теки, в очі потрапляє час приготування страви. З інших приємностей: розгортаючи, наприклад, рецепт в теці «Закуски з овочів» не натрапляєш на неочікувані пропозиції типу «візьміть м’ясо рябчика». Та й взагалі, зібрані рецепти містять доволі звичні для нас інгредієнти. Що приємно. 

Тут можна обрати рецепти холодних і гарячих закусок. До речі, європейська кулінарна практика навчає, що закуски не повинні бути ситними. Вони мають подаватися невеликими порціями, щоб далі можна було насолодитися основною їжею. Такий собі аперитивчик. А ще за своїми смаковими властивостями мають бути дещо гострішими, ніж основні страви. 

В нинішньому ритмі життя хочеться, аби все було швидко, проте й щоб корисно — теж хочеться. Не банальний бутерброд з ковбасою з’їсти, а щось з овочами чи рибою. Та ще й щоби закуска була оригінальною, аби здивувати свої рецептори і отримати нові враження. Здається, закуски в сучасному світі набувають особливого значення й дещо іншої ваги. Але це не точно:)  Незмінним є одне — ці страви незамінні в нашому щоденному меню. 

Нині сезон овочів, і вони, напоєні сонячною енергією, готові наситити нас вітамінами.  Завітайте на кулінарний сайт ЯБПоїла, і беріть на озброєння найкращі рецепти овочевих закусок. Встигніть приготувати щось нове й оригінальне, поки щедра осінь приносить свої дари. Експерементуйте і діліться враженнями — під рецептами можна лишати коментарі.

 

 

реклама

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *