Ще одні дебати з Трампом: Гарріс прийняла запрошення від телеканалу СNN

Якщо Трамп погодиться, вони мають відбутися 23 жовтня.

Чинна віцепрезидентка та кандидатка у президенти США Камала Гарріс прийняла запрошення телекомпанії CNN на ще одні дебати зі своїм опонентом Дональдом Трампом. Про це американська політикиня повідомила у соцмережі X, передає Суспільне.

“Я із задоволенням візьму участь у повторних президентських дебатах 23 жовтня”, — йдеться у дописі Гарріс.

Вона висловила сподівання що Трамп “приєднається” до неї.

Як пише CNN, голова передвиборчої кампанії Гарріс Джен О’Меллі Діллон заявила, що у Трампа “не повинно виникнути проблем зі згодою на ці дебати”.

У жовтні CNN пропонує кандидатам формат, схожий на червневі дебати між Трампом і президентом Джо Байденом. Опонентам пропонують перебувати у студії з модератором протягом 90 хвилин без аудиторії.

Перші дебати

Перші дебати Трампа відбулися із чинним президентом США Джозефом Байденом у ніч проти 28 червня (за київським часом). За оцінками ЗМІ та опитаних виборців, Трамп переміг. Після цього “поєдинку” Джо Байден знявся з передвиборчих перегонів. Його замінила віцепрезидентка США Камала Гарріс, яка нині балотується на посаду президента від демократів.

Другі передвиборчі дебати Трампа відбулися 10 вересня (у ніч проти 11 вересня за Києвом) вже проти Гарріс. Згідно з опитуваннями телеглядачів, на них перемогла Гарріс, хоча Трамп вважає, що переміг він.

До теми: за результатами перших дебатів більшість глядачів у США вважали, що Гарріс виступила краще

Трамп більше не хоче брати участь у президентських дебатах, бо “він виграв”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *