“Дитяче Євробачення 2024”: оголосили фіналістів національного відбору

Фінал національного відбору на “Дитяче Євробачення” відбудеться у форматі телевізійного концерту о 18:00 22 вересня

Суспільне Мовлення оголосило імена шістьох фіналісток та фіналістів національного відбору на “Дитяче Євробачення 2024” під час випуску музичного реаліті-шоу “Щоденники Дитячого Євробачення”.

У фіналі нацвідбору за право представляти Україну на “Дитячому Євробаченні 2024” змагатимуться:

Анастасія Бєлібова, 13 років, м. Южноукраїнськ, Миколаївська область; Ангеліна Глогусь, 12 років, м. Тернопіль; Злата Іванів, 10 років, м. Одеса; Вероніка Коган, 11 років, Харківська область; Ілля Коновченко (ILKO), 12 років, родом з Харкова, тимчасово мешкає у Швейцарії; Артем Котенко, 12 років, м. Охтирка, Сумська область.

 

Потенційних представниць або представників України обирали за результатами вокальних прослуховувань та участі в літній “зірковій школі”, кульмінацією якої став живий виступ під акомпанемент Євгена Хмари.

Уже цієї неділі, 15 вересня, відбудеться прем’єра випуску “Щоденників Дитячого Євробачення”, в якому покажуть процес створення авторських пісень для фіналістів. Також учасників розподілять між сонграйтерами, Світланою Тарабаровою та Євгеном Тріпловим, за допомогою жеребкування. Прем’єра о 17:30 на телеканалі Суспільне Культура та о 18:00 на ютуб-каналі “Євробачення Україна”.

Фінал національного відбору на “Дитяче Євробачення” відбудеться у форматі телевізійного концерту о 18:00 22 вересня. Переможця або переможицю відбору визначать за результатами голосування журі та глядачів.

Ведучими фіналу стали:

українська співачка, представниця України на “Дитячому Євробаченні 2015” Анна Трінчер; офіційний голос конкурсу в Україні Тімур Мірошниченко; ведуча відеоблогу “Євробачення Україна” Анна Тульєва.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *