На Одещині трьох мобілізованих ексвʼязнів після втечі повернули до військової частини

Він заперечив факт наявності у військових зброї.

На Одещині троє чоловіків, які в місцях позбавлення волі підписали контракт на військову службу, 24 серпня покинули територію частини під час навчань. Упродовж доби їх розшукали та повернули до пункту постійних дислокацій.

Про це 28 серпня у коментарі Суспільному повідомив тимчасовий виконувач обов’язків начальника управління комунікацій оперативного командування “Південь” Олексій Міщенко.

За його словами, під час проходження навчань троє мобілізованих використали свій вільний час на власний розсуд, не попередивши військове командування про наміри залишити полігон. Також він заперечив факт наявності у військових зброї.

“Особливо хочу зазначити, що при них не було зброї. Тому що ширилась інформація в засобах масової інформації, у пабліках, що вони були зі зброєю. Попри побоювання щодо можливого використання ними особистої зброї, ця інформація не підтвердилась і при затриманні зброї не було”, – сказав Міщенко. 

Після затримання чоловіків повернули до військової частини, де вони продовжують надалі нести військову службу, навчатись та готуватись до виконання бойових та спеціальних завдань, зазначив Міщенко.

25 серпня про втечу трьох мобілізованих ексв’язнів з посиланням на джерела в правоохоронних органах повідомило видання “Думська”.

Читайте також: Путін призначає на високі посади своїх родичів, – британська розвідка

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *