Українцям за кордоном, які не оновили облікові дані, не дадуть водійські права

Військовозобов’язаним чоловікам за кордоном, які не оновили військово-облікові дані, не будуть видавати та обмінювати водійське посвідчення і реєструвати транспорті засоби.

@media (max-width: 640px) { #mobileBrandingPlace { padding-bottom: 56.21%; z-index: 9; margin: 10px 0; order: -2; } #mobileBranding { margin: 0 !important; } }

Про це йдеться у постанові Кабінету міністрів від 13 серпня.

Згідно з постановою, громадянам України чоловічої статі віком від 18 до 60 років, стосовно яких у Єдиному держреєстрі призовників, військовозобов’язаних та резервістів відсутня інформація про оновлення персональних даних, не будуть надаватися наступні адмінпослуги:

приймання документів для отримання адміністративних послуг з обміну посвідчення водія, у тому числі виданого вперше, або отримання його після втрати чи викрадення; приймання документів щодо держреєстрації (перереєстрації), зняття з обліку транспортних засобів.

Крім цього, міжнародні поштові відділення не пересилатимуть посвідчення водія та свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу.

Нагадаємо, наразі приблизно 88 тисяч військовозобов‘язаних оновили військово-облікові дані за кордоном. Це мала частина тих, хто мав би це зробити.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *