Прикарпатців закликають долучитись до щорічного забігу в пам’ять про загиблих воїнів «Шаную воїнів, біжу за Героїв України»

Зареєструватись можна до 13 серпня, перейшовши за посиланням.

Прикарпатців закликають долучитись до щорічного забігу в пам’ять про загиблих воїнів «Шаную воїнів, біжу за Героїв України. Про це йдеться на сторінці Світлани Онищук Голови Івано-Франківської ОВА, передає “Галицький кореспондент”.

Він традиційно відбудеться наприкінці серпня.

Ім’я загиблого Захисника чи Захисниці, кому маєте бажання присвятити свою участь, можна обрати на тематичних сторінках пам’яті:

 https://memorybook.org.ua/;  https://ukraine-memorial.org/;  https://www.victims.memorial/;  https://maidanmuseum.org/uk/storinka/nebesna-sotnya-0.

Зазначається, що започаткували акцію пам’яті 2018 року батько загиблого українського Героя, «кіборга» Олексія Дурмасенка Олег Дурмасенко спільно з Таїсією Братасюк та Дмитром Примаченком. Щороку тисячі українців, у тому числі й наші земляки, підтримують цю ініціативу й беруть участь у забігу в пам’ять про полеглих захисників.

Торік долучились 4700 учасників з 27 територіальних громад Прикарпаття.

“Запрошую підтримати акцію й цього року. Ваша участь – це підтримка родин, які на війні втратили найрідніших, це – шана та вдячність тим, хто нині тримає стрій”, – йдеться в дописі.

Читайте також: Прикарпатка Людмила Лузан разом із напарницею відібралися до півфіналу Олімпіади у каное-двійці

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *