Французький співак Вудкід вимагає від Трампа припинити використовувати його пісню Run Boy Run у передвиборчій кампанії

Пісня є гімном спільноти ЛГБТ+.  Артист, який відкрито заявляє про свою належність до ЛГБТ+, вказав на іронію в тому, що консервативний кандидат вибрав саме цю пісню для своїх політичних мітингів.

Французький співак і відеорежисер Вудкід (Woodkid), справжнє ім’я — Йоанн Лемуан, повторно висловив своє невдоволення з приводу нелегального використання своєї пісні Run Boy Run колишнім президентом США Дональдом Трампом під час його передвиборчих заходів. Про це повідомляє Euronews, передає Суспільне Культруа.

Вудкід звернувся до Трампа через соціальні мережі з проханням припинити використовувати його пісню Run Boy Run. Вона є гімном спільноти ЛГБТ+. Артист, який відкрито заявляє про свою належність до ЛГБТ+, вказав на іронію в тому, що консервативний кандидат вибрав саме цю пісню для своїх політичних мітингів.

За його словами, музичну композицію використовують у відео з фрагментами промов Трампа, що ніколи не отримувало офіційного дозволу від музиканта. Вудкід закликав свій лейбл реагувати й не бути спільником у цьому випадку.

Пісню Run Boy Run з альбому 2013 року The Golden Age вже використовували у різних рекламах, фільмах та телешоу. Зокрема “Дивергенті”, “Тому, що біжить лабіринтом”, “Докторі Хто” та “Як уникнути покарання за вбивство”. Проте також були випадки недоречного використання пісні. У 2016 році Вудкід вже висловлював незадоволення, коли його пісню вмикали під час демонстрації противників одностатевих шлюбів у Франції.

До теми: Гарріс домоглася рекордної переваги над Трампом, – нове опитування

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *