На Прикарпатті жінка померла від нового штаму коронавірусу Flirt

Пацієнтка потрапила до лікарні у важкому стані.

На Івано-Франківщині від нового штаму коронавірусу FLIRT померла 80-річна жінка. Її госпіталізували до Івано-Франківської міської клінічної лікарні ще в червні у вкрай важкому стані: з температурою. В пацієнтки медики діагностували ще супутні захворювання. Однак, за 20 днів померла від даної хвороби. 

Про це розповів генеральний директор Івано-Франківського обласного центру контролю та профілактики хвороб МОЗ України Руслан Савчук, передає “ТРК 3 студія”.

За словами Савчука, жінка – жителька одного із територіальних громад області, госпіталізували її у терапевтичне відділення, втім згодом через погіршення стану здоров’я, пацієнтку перевели у реанімаційне відділення.

“Стан жінки вдалося стабілізувати. На жаль, не на довго. Їй стало гірше, і знову перевели у реанімацію, де вона померла. Посмертний діагноз – ішемічна хвороба серця, цукровий діабет. Вакцинованою пацієнтка не була”, – прокоментував він.

За словами медиків, основні симптоми нового штаму – ломота в тілі, підвищена температура та головний біль. Лікарі рекомендують одразу звертатись до медиків за появи перших ознак захворювання.

Читайте також: На Прикарпатті виявили випадок захворювання на новий субваріант коронавірусу

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *