Порівняння популярних засобів для депіляції

Одна з сучасних вимог краси — гладенька та доглянута шкіра тіла, на якій немає жодного волоска. Досягти такого ефекту можна двома способами — епіляцією або депіляцією.

Епіляція — передбачає видалення волосків, яке супроводжується руйнуванням волосяних цибулин. Це доволі дорога, але результативна процедура, яка забезпечує тривалий ефект.

Депіляція — процедура видалення волосків, під час якої не зачіпаються волосяні цибулини. Її можна робити як у салоні краси, так і вдома, придбавши відповідні засоби у косметичному магазині.

Основні види та засоби депіляції

Вибрати та придбати засоби для депіляції можна в онлайн-каталозі https://www.watsons.ua/uk/tilo/zasobi-dlya-golinnya/depilyatsiya-tila/c/m5005. Але спочатку розглянемо, які бувають види депіляції і яких засобів вони потребують. 

Хімічна

Волоски видаляються за допомогою спеціальних кремів, аерозолів, мазей тощо. Варто зазначити, що даний спосіб рекомендований для людей, які не схильні до алергії. Спеціальний засіб наносять косметичним шпателем на ділянку тіла з волосками, а через визначений проміжок часу зішкрябують шпателем або просто змивають. Волоски починають відростати приблизно через тиждень.

Воскова

Більш ефективний, але разом із тим більш болючий спосіб. Шкіра залишається гладенькою протягом місяця, а волоски стають тоншими й дедалі гірше ростуть. 

Процедура полягає у нанесенні на шкіру теплого воску, до якого потім приклеюють спеціальну стрічку й зривають разом із волосками. Засоби для домашнього використання передбачають смужки, на які вже нанесений віск. Їх приклеюють до ділянки тіла, ретельно прогладжують і відривають.

Шугаринг

Процедура здійснюється за принципом воскової депіляції, але використовується не віск, а спеціальна паста з глюкози та фруктози на водній основі. Цей засіб гіпоалергенний, тому підходить всім. Для різних ділянок тіла рекомендується застосовувати пасту різної концентрації.

Додаткові засоби: до та після процедури

Воскова депіляція та шугаринг потребують додаткових засобів, які використовуються до та після. Спеціальні гелі, спреї, лосьйони та олії зволожують волоски, не дозволяючи їм обламуватися під час процедури, дезінфікують, охолоджують та зменшують больові відчуття. Засоби після депіляції виготовляються у вигляді кремів та лосьйонів на масляній основі. Вони видаляють зі шкіри рештки пасти чи воску, заспокоюють, зволожують, знімають почервоніння.

Сучасні виробники пропонують широкий вибір засобів для депіляції, що дозволяє кожному підібрати найбільш комфортний і дієвий варіант та якомога довше насолоджуватися гладенькою шкірою!

 

 

 

 

реклама

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *