Жіночі кросівки Nike — історія, вибір, популярні моделі

Жіночі кросівки Nike

Жіночі кросівки Nike надзвичайно популярні серед жінок різного віку в усьому світі. Якість та зручність — відмінні риси бренду Nike. В Україні величезний перелік різноманітних моделей жіночих кросівок Nike можна знайти на сайті магазину Sport city. Навіть найвибагливіші панянки можуть задовольнити всі свої потреби та забаганки купивши жіночі кросівки Nike або перейшовши на https://sportcity.ua/category/women/shoes/krossovki-i-kedy/brand-nike/ . 

Історія кросівок 

Кросівки — це не просто зручне взуття для занять спортом. Сьогодні вони присутні в гардеробі практично будь якої людини. Звичайно, так було не завжди. З часом кросівки перетворилися зі суто спортивного екіпірування на взуття для повсякденного вжитку. 

Перші прототипи кросівок з’явилися ще наприкінці XVIII ст. Тоді це було недороге та практичне взуття з каучуку для бідного населення. У 1892 році розпочалося масове виробництво більш зручних моделей на гумовій підошві, які назвали кеди. На початку XX століття спортивне взуття почало набирати популярності серед атлетів, а в 50-60 х роках — серед простих людей, які оцінили їхню практичність і доступність в порівнянні з класичними шкіряними туфлями. У 80-90 роки спортивні бренди розпочали співпрацю з зірками спорту та шоу-бізнесу. Це перетворило кросівки у модний аксесуар, який одягали не тільки зі спортивним одягом, а й із джинсами та діловими костюмами. У 2000 х роках спортивне взуття остаточно стало частиною масової моди. Для багатьох кросівки є способом самовираження, предметом колекціонування та вигідною інвестицією. 

Особливості жіночих кросівок Nike 

Історія взуття Nike триває десятки років. Бренд був заснований у 1964 р. американським спортсменом Філом Найтом та його тренером Біллом Бауерманом. 

Компанія Nike впровадила різноманітні інновації в свою продукцію : 

вафельна підошва. Знижує масу взуття та збільшує поштовх коли людина біжить; амортизаційна системи, яка збільшує термін використання взуття; підошва Nike React — для виготовлення використовується піноматеріал React, який є м’яким та пружинистим; смарт-взуття. Кросівки керуються смартфоном та надають можливість автоматичного шнурування. 

Популярні моделі жіночих кросівок Nike 

Nike виготовила багато моделей кросівок, які стали супер популярними у світі. 

Наприклад, модель Nike Air Max стала відомою через вбудовану в неї спеціальну повітряну подушку. Ще одна дуже відома лінія жіночих та чоловічих кросівок — Nike Air Force. Задумувалась вона для баскетболістів, за основу дизайну взяли трекінгові черевики. Відрізняє ці кросівки високоміцна підошва Cupsole. Їх роблять як високі, так і низькі. Інша популярна модель — Nike Dunk випускається із середини 80 х. Спочатку її задумували для баскетболістів, скейтбордерів, практикантів паркуру та інших екстремальних видів спорту, але з часом модель трансформували і для повсякденного носіння. Специфічний малюнок протектора цієї лінійки забезпечує місце зчеплення з різними поверхнями. 

Ці та багато інших моделей жіночих кросівок Nike можна знайти у магазинах Sport city, за найдемократичнішими цінами. При виборі кросівок обов’язково враховують деякі фактори, такі як: ціль, сезон, матеріал, дизайн, колір, розмір та оригінальність взуття. 

На сьогоднішній день Nike залишається одним з найпопулярніших виробників жіночих кросівок.  Логотип бренду відомий усьому світу, що дозволяє легко впізнати його серед інших. Кросівки Nike носять як спортсмени, зірки шоу – бізнесу, політики, інші відомі люди, так і звичайне населення планети. Недарма слоган бренду Nike звучить як:” Just do it! “(Просто зроби це!).

 

 

 

 

 

реклама

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *