Хто такий "Джокер": журналісти викрили одіозного власника телеграм-каналу

Журналісти “Громадського” провели власне розслідування те деанонімізували одіозного “Джокера”. Це 29-річний Роман Кравець.

@media (max-width: 640px) { #mobileBrandingPlace { padding-bottom: 56.21%; z-index: 9; margin: 10px 0; order: -2; } #mobileBranding { margin: 0 !important; } }

Кортеж, охорона та СБУ, квартира в елітному житловому комплексі, системні поїздки за кордон під час великої війни. Це все про людину, яка спочатку випадково потрапила у впливове оточення, а згодом — у виборчі списки партії «Слуга Народу». Тепер же ця людина володіє Telegram-каналом на 270 тисяч підписників, до діяльності якого виникає чимало запитань.

Журналісти поговорили з депутатами, колишніми й чинними посадовцями, співробітниками спецслужб. Це не 2-3 джерела, це під два десятки людей, знайомих і незнайомих між собою. Звісно, що це все — непрямі докази деанонімізації власника Telegram-каналу «Джокер». Але кількість цих свідчень, різноманітність і якість джерел, до яких ми зверталися, не залишають сумнівів щодо того, хто стоїть за «Джокером». А ще ці джерела змогли підтвердити свої слова в різні способи. І тому зараз ми готові розповісти про 29-річного Романа Олександровича Кравця, співавтора Telegram-каналу «Джокер», а нині, після усунення колишніх партнерів, — його одноосібного власника.

Як живе “Джокер” та чим заробляє – дивіться в розслідуванні:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *