Росія знову обстріляла Харків, зруйнувала будинки та вбили цивільних

Уночі 31 травня Росія завдала ракетних ударів по Харкову. Жертвами воєнних злочинів окупантів стали цивільні.

@media (max-width: 640px) { #mobileBrandingPlace { padding-bottom: 56.21%; z-index: 9; margin: 10px 0; order: -2; } #mobileBranding { margin: 0 !important; } }

Від вибухів постраждали житлові будинки, надвірні забудови, транспортні засоби, приватні підприємства та об’єкти торгівлі, інформує ДСНС.

За різними адресами сталися руйнації та пожежі житлових будівель, інших об’єктів цивільної інфраструктури, а також згорання хвойної підстилки соснового бору.

 

Виникло 5 осередків займання за різними адресами на загальній площі біля 1200 кв.м.

Одна з ракет поцілила у п’ятиповерховий житловий будинок, в наслідок чого, були повністю зруйновані конструкції з 3-го по 5-й поверхи одного з його під’їздів. Сталася пожежа на площі 80 кв.м. З напівзруйнованого будинку ДСНСники врятували 6 людей, з них 1 дитину.

Внаслідок російських ракетних ударів уночі 31 травня загинули п’ятеро людей, 25 – дістали поранень (із них двоє – у тяжкому стані).

Про це повідомив у Телеграмі начальник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

“Кількість загиблих збільшилася, деблокували з-під завалів ще одне тіло чоловіка. Всього за ніч російського теракту – пʼять загиблих”, – йдеться у дописі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *