Матусі з Прикарпаття побилися на шоу “Супермама”

На телеканалі СТБ вийшов черговий випуск шоу “Супермама” у якому взяли участь чотири матусі з Івано-Франківська.

Згідно з умовами шоу, вони мають побувати в гостях одна до одної, а після цього виставили оцінки за категоріями “самореалізація”, “хазяйновитість” та “виховання дітей”.  Про це пише «Галицький кореспондент» з посиланням на СТБ.

Учасницями проєкту стали: 25-річна Карина, мати дворічної Ліліани, 39-річна Оля, мама двох синів-підлітків, 21 річна Діана, мама трьох синів та 21-річна Ліза, мама 1-річного Одіна.

Втім у фіналі конкурсу виникла бійка між мамою в “задоволення” Кариною та “ранньою” мамою Діаною.

Діана, рання мама, виховує з другим чоловіком трьох синів.

«Я Супермама, тому що у свої 21 рік з трьома дітьми краще справляюся з дітьми, ніж жінки в 40 років», — стверджує Діана.

Карина, мама в задоволення. Заміжня, виховує дворічну доньку Ліліану. Дівчина працювала два роки дільничним офіцером поліції, а потім пішла у сферу IT. Наразі перебуває у декретній відпустці. Карина зазначає, що декрет їй у задоволення. Вона 24/7 присвячує себе донечці. Карині в задоволення грати з дитиною, розвивати її. Ба більше, ця суперматуся сама вигадує ігри, які розвивають дитину.

Ліза, вогняна мама. Вона веде нетрадиційний спосіб життя і виховує свого сина за власними, незвичними принципами. Імʼя сину дала на честь незнайомої собаки. Її син не отримує в раціоні риби, м’яса і молочних продуктів, адже вона годує його виключно рослинною їжею. Дівчина переконана, що її спосіб життя дозволить їй прожити до 150-ти років. Ліза не звертається до лікарів та сама лікує сина духовними практиками. Вважає, що має надздібності, пройшла навчання у шаманки й вірить, що енергією своїх рук може лікувати ВІЛ та рак.

«Я Супермама, тому що прищеплюю дитині здорові звички та надихаю отримувати бажаного від життя», — каже Ліза.

Оля, мама за сімейні традиції. Жінка веде дуже організований і ретельний спосіб життя. У її родині існує суворе правило мити руки після кожного дотику до телефона. Коли гості приходять до них у квартиру, вона змушує всіх складати телефони при вході. Всі місця, яких міг торкнутися телефон, вона дезінфікує. Щовечора родина збирається разом, щоб читати книжки з психології, бізнесу та саморозвитку. Це допомагає їм розвиватися і зростати як особистостям. Її 11-річний син уже заробив свої перші гроші й задонатив їх на підтримку ЗСУ. А старший син вирощує мікрогрін і теж заробляє цим. Однак 14-річний син мусить відпроситися у мами, щоб ввечері поспілкуватися  з друзями. Життя родини  було непростим: півроку вони жили в окупації. Згодом змогли виїхати з Енергодару і почати з нуля, що вимагає великої мужності та сили. 

«Я прийшла на проєкт, щоб показати іншим матусям, що підлітковий вік може бути зовсім нескладний завдяки правильному вихованню та цінностям сімʼї. Саме тому я Супермама, — наголошує Оля.

Усі випуски з участю матусь з Прикарпаття можна буде незабаром переглянути онлайн на офіційному каналі проєкту.

Читайте також: Прикарпатці Владислав Кецмур і Галина Мартинюк ввійшли у двадцятку телешоу «МастерШеф»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *