Мешканців Богородчанщини, які не будуть доглядати земельні ділянки, притягуватимуть до відповідальності (фото)

У Богородчанах мешканців, які не доглядатимуть власні земельні ділянки, будуть притягати до адміністративної відповідальності.

Про це повідомляє Богородчанська селищна рада.

Наприкінці 90-х – на початку 2000-х років усі намагалися отримати й багато хто отримав земельні ділянки сільськогосподарського призначення в районі очисних споруд та об‘їзної дороги.
Часто брали за принципом, щоб тільки взяти. Бо на багатьох ділянках так званих господарів не видно уже роками, а самі ділянки заростають не тільки бур‘янами та борщівником, а уже кущами та деревами“, – йдеться в повідомленні.

Оскільки ця вся рослинність потім усихає, вона стає ще одним фактором масштабних пожеж восени та навесні. В цілому, після обстежень, встановили, що понад 700 ділянок загальною площею більш як 35 гектарів не використовують.

Водночас до селищної ради постійно звертаються жителі, які хотіли б отримати й обробляти ділянку, але вільних в наявності немає.

Наполегливо просимо тих громадян, які не мають бажання чи можливості обробляти земельну ділянку, звернутися з заявою до селищної ради про відмову та повернення землі у розпорядження селища. При повторному обстеженні та виявленні необроблених забур‘янених ділянок, будемо приймати рішення про притягнення власників до адміністративної відповідальності та вилучення земельних ділянок”, – пишуть у дописі.

До теми: На Прикарпатті розшукують злочинців, які обікрали оселю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *