За день окупанти 4 рази обстріляли позиції Об’єднаних сил із забороненої зброї

Сьогодні збройні формування Російської Федерації 4 рази порушили режим припинення вогню, застосувавши при цьому заборонені до розміщення на лінії зіткнення міномети калібру 82 мм, а також гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю.

Українські воїни у відповідь використали чергові вогневі засоби та припинили ворожі провокації, йдеться у вечірньому зведенні щодо ситуації в районі проведення операції Об’єднаних сил пресцентру ООС.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Схід”, неподалік Верхньоторецького противник на світанку відкривав вогонь з гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів. Згодом, агресор поблизу Авдіївки застосував ручні протитанкові гранатомети та стрілецьку зброю.

Українських захисників, які виконують завдання в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Північ” біля Луганського ворог двічі обстріляв із мінометів калібру 82 мм, гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів.

У відповідь на злочинні дії російських окупантів наші воїни відкривали прицільний вогонь по ворожих опорних пунктах. Завдяки рішучості та влучності військовослужбовців зі складу Об’єднаних сил загарбники припинили свою активність.

Від початку сьогоднішньої доби втрат у лавах Об’єднаних сил немає.

На ділянках розведення №1, №2 та №3 режим “Тиша” дотримувався.

Ситуація в районі проведення операції Об’єднаних сил залишається контрольованою.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *