Хворих на коронавірус у лікарнях Тернополя вже понад 150

Станом на ранок 5 жовтня у лікарнях Тернополя перебуває 154 хворих на COVID-19 та ще майже 30 пацієнтів – з підозрою на недугу.

Як повідомили у міському оперативному штабі, в лікарні швидкої допомоги знаходяться 70 хворих на коронавірус. 6-ро пацієнтів перебувають на кисневій підтримці через маску, 10 – на кисневому концентраторі. 2 людей підключені до апаратів ШВЛ. 12 пацієнтів у медзакладі – з підозрою на COVID-19.

В дитячій лікарні – 23 хворих з підтвердженим коронавірусом (14 дітей і 9 дорослих). Ще 2 людей перебувають у медичному закладі з підозрою на недугу.

33 пацієнтів з COVID-19 знаходяться в третій лікарні. З них 4-ро потребують кисневої підтримки через маску, 13 – кисневого концентратора. 1 хворий підключений до апарату ШВЛ. З підозрою на коронавірусну інфекцію в медзакладі перебуває 6-ро людей.

Ще 28 хворих на коронавірус – в другій лікарні: 12 пацієнтів на кисневій підтримці через маску, 2 – на кисневому концентраторі, ще 2 – підключені до апарату ШВЛ. 8 людей у медзакладі – з підозрою на COVID-19.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *