Верещук: Я й інвест-няня, й інвест-мама, й інвест-теща, й інвест-тато

Народна депутатка від “Слуги народу”, кандидатка в мери Києва Ірина Верещук в інтерв’ю головній редакторці видання “ГОРДОН” Олесі Бацман сказала, що є інвест-нянею.

Під час бесіди Бацман зазначила, що в передвиборчому ролику Верещук та здалася їй схожою на інвестиційну няню, про яку говорив колишній глава Кабміну України Олексій Гончарук.

“Я й інвест-няня, й інвест-мама, й інвест-теща. І тато… У мене був період, звісно, в армії і трохи після нього. Уже в міськраді я намагалася [стримуватися], розуміючи, що некрасиво, коли жінка дозволяє собі обсценну лексику… Але коли я це роблю, якщо я вдаюся до таких інструментів, – повірте, це остання можливість донести людині те, що я хочу донести. Тому що реально у нас, на жаль, іноді по-іншому не розуміють”, – підкреслила Верещук.

Верещук: Уже недалеко той час, коли президенту потрібно буде вибрати між народом і довбодятлами. Повний текст інтерв’ю

Верещук народилася 1979 року в Раві-Руській Жовківського району Львівської області.

Навчалася у військовому інституті при Національному університеті “Львівська політехніка”, на юридичному факультеті Львівського національного університету імені Івана Франка, а також у Національній академії державного управління при президенті України. Після закінчення військового інституту п’ять років служила у Збройних силах України.

Із червня до жовтня 2010 року була заступницею голови Жовківської райдержадміністрації. У жовтні 2010 року її обрали міським головою Рави-Руської, вона перебувала на цій посаді до лютого 2015 року.

У вересні 2020 року партія “Слуга народу” офіційно висунула Верещук кандидаткою в мери Києва на виборах, які відбудуться 25 жовтня.

ВІДЕО

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *