Джангіров: Нова скандальна заява Лероса збіглася з обшуками в офісі відомого "смотрящого" за будівельною сферою Києва Столара

Нові плівки виключеного із фракції “Слуга народу” народного депутата Гео Лероса – це відповідь “смотрящого” за Києвом, нардепа від ОПЗЖ Вадима Столара на його проблеми із правоохоронцями, заявив політолог Дмитро Джангіров на своїй сторінці у Facebook.

Delo.ua пише, що 29 вересня Служба безпеки України провела обшуки в компанії Столара bUd development і вилучила документи про схеми під час будівництва і великі суми валюти готівкою.

Джангіров прокоментував опублікування Леросом нових плівок від офіцера СБУ із записами розмов нібито нардепа від “Слуги народу” Миколи Тищенка і колишнього депутата Київської міськради Дениса Комарницького, які готують на нього замах.

“Звісно ж, “чесний офіцер СБУ” у цьому контексті звучить як якесь середнє між казковим і комедійним персонажем. Хоча, найімовірніше, цей персонаж просто-напросто вигаданий для того, щоб надати сумнівним записам хоча б мінімальної правдоподібності. Як ми пам’ятаємо, його скандальні “плівки [глави Офісу президента Андрія] Єрмака” після перевірки виявилися пустушкою, – написав політолог. – І зараз можна вказати на цілком чіткий збіг, можливо, менш пафосний, зате не менш знаковий. Нова скандальна заява Гео Лероса збіглася з обшуками в офісі відомого “смотрящого” за будівельною сферою Києва Вадима Столара. Щойно останній стикається із труднощами у спілкуванні із правоохоронними органами, то відразу ж з’являється “викривач за викликом” Гео Лерос”.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1036290856816324&id=100013062576677

Політологиня Олена Дяченко припустила у Facebook, що Леросу платять гроші за опублікування записів.

“Чи що ж тоді виходить, не брешуть анонімні Telegram-канали, що Гео працює не з любові до мистецтва, а продав [президента Володимира] Зеленського і своє членство у фракції за тридцять біткоїнів? Чи слава [засновника WikiLeaks] Джуліана Ассанжа не дає спокою? А може, просто не злітає викривальний проєкт і час на відпочинок”, – написала вона.

https://www.facebook.com/helena.dyachenko.7/posts/5027159593964669

На засіданні Верховної Ради 30 вересня Лерос обвинуватив Тищенка та Комарницького в підготовці нападу на нього. На підтвердження своїх слів Лерос із парламентської трибуни ввімкнув на телефоні аудіозапис.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *