На Харківщині впав військовий літак, наразі відомо про 20 загиблих

Під Чугуєвом (Харківська область) впав літак, є загиблі.

“Під Чугуєвом впав літак, є загиблі… Є ті, хто вижив”, – написав у своєму телеграм-каналі в п’ятницю ввечері глава Харківської ОДА Олексій Кучер.

Він повідомив, що негайно виїжджає на місце події.

Він також пообіцяв, що всім постраждалим буде надана допомога.

Як повідомлялося, під Чугуєвом впав і загорівся літак АН-26.

Інформацію про загиблих і постраждалих також підтвердили в Командуванні Повітряних сил ЗСУ.

“Сьогодні ввечері в Харківській області сталася авіаційна катастрофа літака Ан-26 (б/н 76) Повітряних сил ЗС України. Літак розбився при заході на посадку. Крім екіпажу, на борту літака перебували курсанти Харківського університету Повітряних сил ЗС України. Є загиблі і травмовані. Інформація уточнюється”, – сказано в повідомленні на сторінці Командування в Фейсбуці в п’ятницю ввечері.

Цю інформацію підтвердив Заступник Міністра внутрішніх справ Антон Геращенко на своїй сторінці у Фейсбук.

“Сьогодні о 20:50 поблизу м. Чугуїв на відстані близько 2 км до військового аеропорту сталося падіння літака АН-26 ЗС України військової частини А 4104, з подальшим загоранням. Підрозділи МВС виконують свою роботу: На місці працюють рятувальники ДСНС. На літаку перебували військові льотчики та курсанти Інституту повітряних сил імені Кожедуба. За попередніми даними на борту було 24 особи. Станом на 22:00 за даними ДСНС підтверджена загибель 20 осіб. Двох вцілілих в тяжкому стані направили до лікарні. Рятувальники продовжують розбирати розтрощений фюзеляж літака та шукати інших загиблих та потерпілих”, – написав він.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *