На Хмельниччині рекетири вимагали в підприємця 350 тисяч гривень (ФОТО)

24 вересня правоохоронці Хмельниччини за підтримки спецпідрозділу КОРД затримали злочинну групу.

 

 

Про це повідомив сектор комунікації поліції Хмельницької області.

Читайте також: На Хмельниччині рекетири, раніше відпущені під заставу, вимагали від підприємця півмільйона гривень (ФОТО, ВІДЕО)

Встановлено, що правопорушники вимагали з приватного підприємця 350 тисяч гривень неіснуючого боргу. Для більшої переконливості використовували погрози та фізичний вплив, а також неодноразово пошкоджували майно потерпілого. Члени угруповання пов’язані із «кримінальним світом» та мають судимості, а організатор групи так званий «наглядач» за областю.

Для проведення спецоперації із затримання фігурантів справи було задіяно понад сто правоохоронців. В ході санкціонованих обшуків за місцями проживання підозрюваних було виявлено та вилучено предмети, із застосуванням яких зловмисників, ймовірно, скоювали правопорушення.

Читайте також: На Буковині рекетири вимагали 70 тисяч доларів у місцевого підприємця

В результаті проведених заходів чотирьох фігурантів справи затримано та вручено підозри у скоєнні кримінального правопорушення. Санкція статті передбачає позбавленням волі до десяти років із конфіскацією майна. Наразі судом усім вимагачам обрано запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою 60 діб без права внесення застави. Триває досудове розслідування.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *